hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    6 ilde kumarhanecilere operasyon; 10 gözaltı

    6 ilde kumarhanecilere operasyon; 10  gözaltı
    expand

    6 ilde kumarhanecilere operasyon; 10 gözaltı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


     

    Çağatay KENARLI, İSTANBUL (DHA) KUMAR oynatarak vatandaşların zaaflarından faydalanıp kendilerine borçlandıran suç örgütüne İstanbul'un da aralarında bulunduğu 6 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 10 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında haksız ekonomik çıkar sağladığı iddia edilen şüphelilerin yakalanması için polis ekiplerine talimat verdi. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalarda M.B. liderliğindeki şüphelilerin örgüt faaliyeti olarak kumarhane işlettikleri tespit edildi.

    ZAAFTAN FAYDALANIP KUMARHANEYE ÇEKİYORLAR

    Şüphelilerin, kumar oynayan kişileri zaaflarından faydalanarak kumarhaneye getirttirdikleri belirlendi. Bu kişilerin önce para, menkul ve gayrimenkullerini kumar oynatarak aldıkları ve kendilerine zorla senet imzalattıklarını tespit edildi.

    ŞAFAK VAKTİ 6 İLDE BASKIN DÜZENLENDİ

    Sabah 05.00 sıralarında şüphelilerin bulunduğu İstanbul, Mardin, Tokat, Diyarbakır, Konya ve Muğla’da eş zamanlı operasyon düzenledi. 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 12 av tüfeği fişeği, 1 rulet tekeri, çok sayıda poker pulu, 3 boş senet, çok sayıda tapu fotokopisi, kumar tahsilatının yapıldığına dair notların tutulduğu iki ayrı defter ele geçirildi.

    EMNİYETTE SORGULANACAKLAR

    Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak için Vatan Caddesi’nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow