hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ampute çocuklar, Liverpool antrenmanına katıldı

    Ampute çocuklar, Liverpool antrenmanına katıldı
    expand

    Ampute çocuklar, Liverpool antrenmanına katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TBESF ile UEFA'nın iş birliği, güzel anlar yaşattı

    TBESF Başkanı Uztürk: Ampute bireylerin bu organizasyonun bir parçası yapılması bizi çok mutlu etti

    İSTANBUL (DHA) - 2019 UEFA Süper Kupa maçı öncesi son çalışmasını bugün Vodafone Park'ta yapan Liverpool'un antrenmanında güzel anlar yaşandı.
    UEFA Vakfı'nın yaptığı "Ampute çocuklar eşitlik için Süper Kupa'da" çalışması kapsamında ampute çocuklar, Liverpoollu futbolcular ile birlikte antrenman yaptı. Mohamed Salah çocuklarla özel olarak ilgilenirken, diğer futbolcular da çocuklar ile birlikte top sektirme antrenmanı yaptı.
    Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile UEFA'nın iş birliği sonucunda yapılan çalışma, Süper Kupa sürecinde birçok kez göz önüne getirilecek.
    Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, bu özel çalışmayla ilgili olarak UEFA'ya yaptığı açıklamada, "UEFA Süper Kupa'nın bizim ülkemizde düzenlenecek olması ve bizim ampute futbolcularımızın bu organizasyonun bir parçası yapılması bizi çok mutlu etti. 14 Ağustosta, futbolun birleştirici gücünün en önemli örneklerinden birini tecrübe edeceğiz. Tüm takımlara, izleyicilere ve konuklarımıza UEFA Süper Kupası finali için buraya gelmeleri adına hoş geldin diyoruz" ifadelerini kullandı.

    GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
    - Liverpoollu oyuncuların ampute çocuklarla idman yapması

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow