hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano maçının ardından

    Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano maçının ardından
    expand

    Fenerbahçe Beko - Olimpia Milano maçının ardından

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Özgür KABAN / İSTANBUL,(DHA)

    Turkish Airlines Euroleague’in 21’inci haftasında Fenerbahçe Beko konuk ettiği İtalyan temsilcisi Olimpia Milano’yu 73-64 mağlup etti. İki takımın başantrenörleri maç sonu skoru ve mücadeleyi değerlendirdi.
    OBRADOVIC: TARAFTARIMIZA ATMOSFER İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
    Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, iyi bir oyun sergilediklerini söylerken, "İlk olarak oyuncularımı özellikle yaptıkları savunma için tebrik etmek istiyorum. Bütün 40 dakika içerisinde sadece ikinci çeyreğin son 2 dakikasında konsantrasyonu düşük oynadık. Onun dışındaki bütün maçın devamında savunma seviyemiz çok yüksekti, bu yüzden de maçı kazandık. Bugünkü gibi savunma yaparsanız daha hızlı oynama şansınız olur. Antrenmanlarda bunun üzerine çalışıyoruz. Çok iyi bir takımı yendik bu akşam. Williams ve genç oyuncularıma teşekkür ediyorum. Son birkaç gündür hastalar ve ellerinden geleni yaptılar. Taraftarımıza da atmosfer için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
    MESSINA: FENERBAHÇE BEKO VE OBRADOVIC'İ TEBRİK EDİYORUM 
    Olimpia Milano Başantrenörü Ettore Messina, Fenerbahçe Beko'nun iyi bir mücadele sergilediğini belirtirken, “Fenerbahçe Beko ve Obradovic'i tebrik ediyorum. Çok hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Kötü başladık ama sonuna kadar savaştık. Son bölümde 3 boş atış kaçırdık" açıklamasında bulundu.

    GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
    - Zeljko Obradovic’in açıklamaları
    - Ettore Messina’nın açıklamaları

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow