hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Halit Ayar'ın katil zanlısı Emra Yaşar'ın annesi konuştu

    Halit Ayarın katil zanlısı Emra Yaşarın annesi konuştu
    expand

    Halit Ayar'ın katil zanlısı Emra Yaşar'ın annesi konuştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Cemil ÖZDEMİR-Murat SOLAK/İSTANBUL,(DHA)-BEYOĞLU İstiklal Caddesi'nde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunu Halit Ayar'ı bıçaklayarak öldüren Emra Yaşar'ın annesi Aynur Yaşar konuştu.  Yaşar, "Hem ölen çocuğa, hem de benim çocuğuma üzüldüm. Allah o aileye yardım etsin." dedi.
    Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 7 Eylül Cumartesi gecesi, Halit Ayar'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Emra Yaşar'ın annesi Aynur Yaşar açıklamalarda bulundu.
    Emra Yaşarın annesi Aynur Yaşar, "İki üç gündür mahvolduk. Hem ölen çocuğa, hem de benim çocuğuma üzüldüm. Allah o aileye yardım etsin. Sabırlar versin. Tabii ki, üzülüyoruz. Oğlum Pazartesi cezaevine teslim olacaktı. Gece eve geldi ama benim haberim yoktu. Üzerinde kan lekesi görmedim. Bugün televizyonda gördüm, görüntüler etrafında dönüyordu, kendinde değildi. Arkadaşları kandırdılar, bir şey içirdiler" dedi. Yaşar, "O çocuğun ailesine de Allah sabırlar versin. Gece çıkmadı evden, sabah kalktığında rengi sapsarıydı. 'Ne oldu' diye sordum 'gideceğim diye üzülüyorum' dedi. Bana söylemedi. Polisler geldi ama çocuk burada değildi. Yakınlarda kardeşi oturuyor onun evine gitti. Sonra ben de yanına gittim. Ne olduğunu sordum 'Anne ben de bilmiyorum, ne oldu. Pişmandı, beni gördü balkondan atlayacaktı" diye konuştu.
    Aynur Yaşar, "Baktım balkondan atlayacaktı, ben tuttum. Biz polis geldiği gün öğrendik. Önce 'Volkan' dediler diğer oğlum zannettim. Sonra Emra olduğunu söylediler. Cinayet olduğunu önce söylemediler. Yaralı olduğunu söylediler. Erhan var Yedikule'de o kandırdı o, oğlumu" şeklinde konuştu.
    (FOTOĞRAF)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow