hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadıköy'de yangında ölen çiftin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı

    Kadıköyde yangında ölen çiftin cenazeleri Adli Tıp Kurumundan alındı
    expand

    Kadıköy'de yangında ölen çiftin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Cemil ÖZDEMİR-Murat SOLAK/İSTANBUL, (DHA) KADIKÖY'de  yangında hayatını kaybeden Ülker Çehreli (74)  ve Behzat Barbaros Çehreli (75) çiftinin cenazeleri yakınları tarafından AdliTıp Kurumu'ndan alındı.

    Kozyatağı Mahallesi Bayer Caddesi'nde 7 katlı bir binanın 3. katında çıkan dün çıkan yangında  Ülker Çehreli (74) ve eşi Behzat Barbaros Çehreli (75) hayatını kaybetmiş, engelli oğulları yaralı olarak kurtulmuştu.  Bir görgü tanığı, Behzat Barbaros Çehreli'nin engelli oğlu Bora Çehreli'yi dışarı çıkarttıktan sonra eşi Ülker Çehreli'yi kurtarmak için tekrar daireye girdiğini ve çıkamadığını söylemişti.

    Adli Tıp Kurumu önünde konuşan Behzat Barbaros Çehreli'nin kardeşi Mehmet Rasim Çehreli de  "Biz zaten kendilerine uğrayacaktık, eve geldik kapının önünde baktık itfaiye ve polis var. Bir de baktık ki abimlerin katı yanıyor. Önce bize söylemediler. Sadece yeğenimi hastaneye götürdüler. Abim yangın sırasında karısını kurtarmak için tekrar içeri girmiş. Yengem kiloluydu, çıkamadılar"  dedi

    Cenazeler yarın öğlen vakti Kozyatağı Mehmet Çavuş  Camii'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Topkapı'da aile kabristanlığında toprağa verilecek.

    (FOTOĞRAF)

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow