hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ABD'de Kobe Bryant üzüntüsü

    ABDde Kobe Bryant üzüntüsü
    expand

    ABD'de Kobe Bryant üzüntüsü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD,(DHA) – ABD’li ünlü basketbolcu Kobe Bryant’ın 13 yaşındaki kızı Gianna ile geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından devlet adamları, politikacılar, sporcular, film yıldızları ve ünlüler taziyelerini yayınladı.
    Kaliforniya’nın Los Angeles kentindeki Calabasas bölgesinde yoğun sisli havada meydana gelen helikopter kazasında yaşamını yitiren 41 yaşındaki ünlü basketbolcu Kobe Bryant’ın ardından ünlüler taziye mesajları yayımladı. Dünya tarihinde efsane basketbolculardan biri olarak gösterilen Bryant için Magic Johnson, yıkıcı haberi aldıktan sonra bütün sabah ağladığını belirtirken; bir diğer basketbol efsanesi sayılan Shaquille O'Neal ise acısını sözcüklerle ifade edemeyeceğini ve hastalandığını belirtti. Taziye mesajı yayınlayan bir diğer efsane isim Michael Jordan, tüm Lakers takımına baş sağlığı dilerken, ABD Başkanı Trump, Kobe’nin tüm zamanların en büyük oyuncusu olduğunu ifade ederken züntüsünü dile getirdi. Eski Başkan Barack Obama ise eşiyle birlikte sahaların efsanesi Kobe’nin geride kalan ailesi için dua ettiklerini belirtti. Mesaj yayınlayan ünlüler arasında Leonardo DiCaprio “Kobe hayattan daha büyüktü, bir efsaneydi” dedi. Hugh Jackman ise ABD’ye ilk geldiğinde basketbolu Kobe, Shaq ve Lakers takımıyla sevdiğini yazdı.
    Los Angeles Havalimanı’nda (LAX) görülen LeBron James’in ise gözyaşlarına boğulduğu görülürken dün gerçekleşen Grammy Ödül Töreni’nde ünlü şarkıcı Alicia Keys de taziyelerini paylaştı.
    GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
    -Kobe için Grammy ödüllerinde saygı duruşu
    -Grammy’den ekrana Kobe’nin yansıtılan fotoğrafı
    -Kazaya ilişkin polis açıklaması
    -Kaza yapan helikopterin havadan görüntüleri /ARŞİV
    -Kaza yapan helikopterin görüntüleri /ARŞİV
    -Kobe Bryant’ın Türkiye ziyaretinden görüntüler /ARŞİV

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow