hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başakşehir Belediyesi vurulan köpeği hayata döndürdü

    Başakşehir Belediyesi vurulan köpeği hayata döndürdü
    expand

    Başakşehir Belediyesi vurulan köpeği hayata döndürdü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA) - Başakşehir’de silahla vurulduktan sonra boş bir araziye atılan yaralı köpek, hayvanseverlerin dikkati ve Başakşehir Belediyesi’ne bağlı veterinerlerin başarılı operasyonuyla hayata döndürüldü. 

    Başakşehir Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını Başakşehirli hayvanseverlerle birlikte aralıksız sürdürüyor. Kayabaşı Mahallesi’nde boş bir arazide yaralı halde bulunan bir köpek bulunduğunu fark eden hayvanseverler, Başakşehir Belediyesi’ne bağlı veteriner ekipleriyle iletişim kurarak yarım istedi.

    BOYNUNDAN SİLAHLA VURMUŞLAR

    Kısa sürede olay yerine ulaşan Başakşehir Belediyesi’ne bağlı veteriner ekipleri, zavallı köpeğin boynundan silahla vurulduğu ve ölüme terk edildiğini tespit etti. İlk müdahaleyi olay yerinde yapılan yaralı köpek, daha sonra Başakşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Geçici Hayvan Bakımevi’ne götürüldü.

    Hemen ameliyata alınan yaralı köpek, ameliyatın ardından müşahede alanına alındı. Silahla vurularak ölüme terk edilen yaralı köpeğin ameliyatının başarılı geçtiği ve kısa süre içerisinde yeniden eski sağlığına kavuşacağı belirtildi. Başakşehir Belediyesi’ne bağlı veteriner ekipleri, yaralı köpeğe özel kulübe tahsis ederek mama ve su ihtiyaçlarını da karşıladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow