hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başakşehir Belediyesi'nden Çalışan Gazeteciler Günü'ne özel video

    Başakşehir Belediyesinden Çalışan Gazeteciler Gününe özel video
    expand

    Başakşehir Belediyesi'nden Çalışan Gazeteciler Günü'ne özel video

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA) - Başakşehir Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında  anlamlı bir çalışmaya imza attı. Yaşanan olayların ilk tanıkları olan gazetecilerin yaşadıkları anılardan oluşan  bir video hazırlandı. 

    Başakşehir Belediyesi, kamuoyunu aydınlatmak adına her türlü zorluğa göğüs gererek görev yapan gazeteciler için anlamlı bir video hazırladı. Haber için en iyi kare, doğru bilgi ve yaşanan gelişmeleri anlatmak için gece gündüz demeden çaba gösteren basın mensuplarının unutamadıkları hikayelerin yer aldığı videoda, bazen çatışmanın tam ortasında, bazen yaşanan doğal afetlerde ter döken basın mensupları yaşadıklarını anlattı.  

    4 ÖNEMLİ İSİM HİKAYELERİNİ PAYLAŞTI

    10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Başakşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda, kimi zaman toplumsal olaylarda ve kimi zaman da yüzümüzü güldüren haberlere imza atan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, Haber Global muhabiri Umut Erol, TRT Haber muhabiri Muratcan Öztürk ve Yeni Şafak Gazetesi muhabiri Salih Yasin Yılmaz yer aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow