hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başakşehir’de 'Engelsiz Fest' düzenlendi

    Başakşehir’de Engelsiz Fest düzenlendi
    expand

    Başakşehir’de 'Engelsiz Fest' düzenlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA)- Başakşehir Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Farkındalık Haftası kapsamında bir etkinlik düzenledi. Engelli vatandaşlar düzenlenen Başakşehir Engelsiz Fest'te doyasıya eğlendi.  

    Başakşehir Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen festival, birbirinden güzel etkinlikleriyle renkli görüntülere sahne oldu.

    “BİRLİKTE ÇOK ŞEY BAŞARACAĞIZ”

    Engelli vatandaşlar için durmadan çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Biz engelli vatandaşlarımıza imkânlarımızı sundukça onların ne kadar başarılı olduklarını görüyoruz. Engelli vatandaşlarımız ve ailelerinden Allah razı olsun. Birlikte daha birçok şeyi başaracağız. Biz her zaman onlar için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    BAŞKAN KARTOĞLU ENGELLİ VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

    Jonglör gösterisinden konsere, fidan dikim etkinliğinden resim sergisine kadar birçok farklı etkinlikle engelli vatandaşlar doyasıya eğlendi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve eşi Kübra Kartoğlu’nun yanı sıra Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çoşkun da festivale katılarak engelli vatandaşları yalnız bırakmadı. Alana Togg ile gelen başkan Kartoğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

    Festival kapsamında kurulan etkinlik alanlarını gezen Başkan Kartoğlu, sahnede engelli çocuklarla beraber şarkı söyleyip dans etti. Vatandaşlar festivalden dolayı Başkan Kartoğlu’na teşekkür etti.

    İki gün sürecek festivalde Başakşehir Özel Eğitim Sınıfları ve Özel Eğitim Okulları’nın mezuniyet töreni de gerçekleştirildi. Törende öğrenciler diplomalarını Başkan Kartoğlu’nun elinden aldı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow