hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başakşehir'de Ramazan etkinlikleri Kent Meydanı'nda düzenlendi

    Başakşehirde Ramazan etkinlikleri Kent Meydanında düzenlendi
    expand

    Başakşehir'de Ramazan etkinlikleri Kent Meydanı'nda düzenlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA) - Başakşehir Belediyesi’nin ramazan etkinliklerine ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Başakşehir Kent Meydanı’ndaki etkinliklere ailesiyle birlikte katılan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Ramazan ayının rahmet ve bereketini komşularımızla birlikte paylaşacağız” dedi.

    Başakşehir Belediyesi, Kovid-19 salgını nedeniyle iki yıl boyunca dijital ortamda gerçekleştirdiği ramazan etkinliklerini bu sene Başakşehir Kent Meydanı’na taşıdı. Ramazan etkinlikleri kapsamında kitap fuarı ve Mustafa Demirci’nin ilahi dinletisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

     BAŞKAN KARTOĞLU AİLESİYLE BİRLİKTE GELDİ

    Başakşehir Kent Meydanı’nda düzenlenen ramazan etkinliklerine Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, eşi Kübra Kartoğlu, çocukları Yusuf ve Beren ile katıldı. 56 yayınevinin yer aldığı kitap fuarını ziyaret eden Başkan Kartoğlu, vatandaşlarla tek tek konuşarak etkinlik hakkındaki görüşlerini dinledi. Yoğun katılımın olduğu kitap fuarında stantları gezen Başkan Kartoğlu, daha sonra ailesiyle birlikte Mustafa Demirci’nin ilahi dinletisine katıldı.

    “RAMAZANIN RAHMETİNİ VE BEREKETİNİ BİRLİKTE PAYLAŞACAĞIZ”

    Ramazan ayının birlik ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Başkan Kartoğlu, “Ramazanın rahmetini ve bereketini komşularımızla birlikte paylaşacağız. Kitap fuarımıza, birbirinden değerli isimleri konuk alacağımız programlarımıza tüm komşularımı davet ediyorum” diye konuştu.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow