hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Baza içindeki kadın cesedinin sırrı çözüldü

    Baza içindeki kadın cesedinin sırrı çözüldü
    expand

    Baza içindeki kadın cesedinin sırrı çözüldü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali AKSOYER- İhsan DÖRTKARDEŞ - İSTANBUL(DHA) - AVCILAR'da bir evdeki baza içinde bulunan kadın cesedinin sırrı çözüldü. Cesedin Ürdün uyruklu Aysheh Khalil Abdal Alraie (26)'ya ait olduğu tespit edildi. 9 gün önce buraya taşındıkları öğrenilen Aysheh Khalil Abdal Alraie'nin eşi A.A.(29) cinayet şüphelisi olarak aranıyor. Koca A.A.'nın cinayetin ardından iki çocuğunu alarak ülkesi olan Ürdün'e döndüğü öğrenildi.

    CESEDİ KİRAYI ALAMAYAN EV SAHİBİ BULDU
    Avcılar, Merkez mahallesi, Tüloğlu sokaktaki binadaki olay polis kayıtlarına göre şöyle gelişti; 9 Ocak 2019 tarihinde evini kiralayan ancak kirayı vermeyen kiracılarını görmek isteyen ev sahibi uzun süre çalmasına rağmen kapıyı açtıramadı. Bunun üzerine doğalgaz saatinin altına gizlediği yedek anahtarı alan ev sahibi yanındakilerle birlikte içeri girdi. Evde ağır kokular gelmesi üzerine ev sahibi ve yakınları salonda bulunan tek kişilik çek yatı kaldırıldığında çürümüş bir kadın cesedi ile karşılaştı. Hemen dışarı çıkan ev sahibi ve yakınları durumu polise bildirdi.

    CESEDİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ
    Olay yerine gelen polis ekipleri üzerinde kırmızı eşofman bulunan kadına ait ceset üzerine inceleme yaptı. Büyük ölçüde bozulduğu öğrenilen cesedin Ürdün uyruklu Aysheh Khalil Abdal Alraie'e ait olduğu tespit edildi. Genç kadının, eşi ve iki çocuğu ile birlikte 9 gün önce evi kiralayarak taşındıkları tespit edildi. Polise bilgi veren bina sakinlerinden bazılarının 5-6 gün önce evden bağrışmalar duyduklarını söyledikleri öğrenildi.

    ÇOCUKLARINI DA ALARAK ÜLKESİNE KAÇMIŞ
    Yapılan çalışmada öldürülen Aysheh Khalil Abdal Alraie'nin eşi A.A.'nın iki çocuğunu alarak ülkesine döndüğü tespit edildi. Öte yandan Ürdün'de polise başvuran Aysheh Khalil Abdal Alraie'nin annesinin damadı ve torunlarının ülkelerine döndüğünü ancak kızının gelmediğini belirterek yardım istediği öğrenildi. Ürdün polisinin durumu Türk polisine 16 Ocak 2019 tarihinde bildirdiği ve genç kadının kayıp olarak arandığı da kaydedildi. Yetkililer cinayet zanlısı olarak aranan A.A.'nın Ürdün'de yakalanması için gerekli yazışmaların yapıldığını olayın çok yönlü soruşturulduğunu söyledi.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow