hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediyeden Kızılay’a destek

    Belediyeden Kızılay’a destek
    expand

    Belediyeden Kızılay’a destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL (DHA)- Bağcılar Belediyesi, Türk Kızılay’ına destek vermek amacıyla kan bağışı kampanyası başlattı. Kızılay yetkilileri, Bağcılar'da 4 noktada 3 gün sürecek kampanyada 1500 ünite kan bağışı hedeflendiğini belirtti.     

    Kızılay potansiyel kan bağışçılarına daha kolay ulaşabilmek amacıyla kan toplama faaliyetlerini bağışçılarının bulundukları mekanlara giderek gerçekleştiriyor. Kızılay’ın yeni durağı ise Güneşli Mahallesi’ndeki Bağcılar Belediyesi hizmet binası oldu.Bağcılar Belediyesi çalışanları kampanyaya büyük bir katılımla destek verdi. Bağışçılar maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak kan verdi.

    “UMUT BEKLEYENLERE UMUT OLMAYA DEVAM”

    Kan bağışının önemini vurgulayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bağcılar ailesi olarak umut bekleyenlere umut olmaya devam ediyoruz. Bu zor süreçte de Kızılay’ımızı yalnız bırakmayarak kan bağışında bulunuyoruz. İlçe sakini hemşerilerimizi de 3 gün sürecek kampanyada kan vermeye davet ediyorum” dedi.

    Kızılay yetkilileri, kan bağışı kampanyasının cuma, cumartesi ve pazar günü Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı, Çarşı Caddesi ve Güneşli Meydan’da devam edeceğini belirterek 1500 ünite kan bağışı hedeflediklerini söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow