hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş Belediyesi, online hizmetlerdeki yelpazesini genişletti

    Beşiktaş Belediyesi, online hizmetlerdeki yelpazesini genişletti
    expand

    Beşiktaş Belediyesi, online hizmetlerdeki yelpazesini genişletti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA) - Beşiktaş Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz olarak sunduğu danışmanlık hizmetlerini online platformlara taşıdı. Vatandaşların yüz yüze aldığı ‘Psikolojik Danışmanlık’, ‘Diyetisyen’, ‘Aile Danışmanlığı’ ve ‘Fizyoterapi’ gibi hizmetler koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle artık online platformlar aracılığıyla verilecek.

    Vatandaşlara birçok hizmeti yüz yüze sağladığına vurgu yapan Beşiktaş Belediyesi, koronavirüs (COVID-19) salgının Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından pandemi ilan edilmesiyle birlikte, online sisteme geçiş yaptığını duyurdu.


    BELEDİYENİN ONLINE HİZMETLERİNE GÜNÜN HER SAATİ ULAŞILACAK

    Online tıbbi danışmanlık hizmetiyle vatandaşların evlerinden çıkmadan 7/24 doktorlarla iletişime geçerek hastalıklarına çözüm bulduğu sistem sonrası şimdi de randevu sistemiyle psikolojik danışmanlık, diyetisyen, aile danışmanlığı ve fizyoterapi gibi hizmetler de artık online olarak gerçekleştirilecek. Psikologlar ile koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle yaşanılan endişeleri, sıkıntıları veya diğer problemleri, diyetisyenler ile beslenme konusunu, aile danışmanıyla aile içinde yaşanılan problemler ve çözüm yolları, fizyoterapistlerle de uzman oldukları konularda sorulmak istenilenler, karşılıklı olarak online platformda konuşularak evden çıkmadan danışmanlık hizmeti alınabilecek. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ‘Beşiktaşım Sen Evde Sağlıkla Kal’ sosyal medya paylaşımıyla salgın tehdidi ortadan kalkana kadar evde kalan komşularının hayatını kolaylaştıracak adımlar atmaya devam edeceğini ve belediyenin online hizmetlerine günün her saati ulaşabileceğini belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow