hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçından notlar

    Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçından notlar
    expand

    Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçından notlar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Abdullah Avcı'dan tek değişiklik
    Eksikler azalıyor
    Siyah beyazlı taraftarların Quaresma ikilemi
    Yeni transfer Elneny tribünde
    Ali DANAŞ / İSTANBUL, (DHA) - Beşiktaş Süper ligin 3'üncü haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çaldı.
    Teknik direktör Abdullah Avcı onbiri geçen haftaki kadrodan sadece bir değişiklik yaparak oluşturdu. Beşiktaş'ta Göztepe maçında oynadıktan sonra Bologna'ya transfer Medel'in yerine oynayan Dorukhan'a ilk 11'de başlarken, ilk 11'de oynaması beklenen yeni transfer N'Koudou ise karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı..
    Kalede Karius ve Sağ bekte Gökhan Gönül'den vazgeçmeyen Avcı stoper ikilisini Vida ve Ruiz'den oluşturdu. Göztepe maçında sakatlanan ve sadece dün yapılan idmana çıkan Caner Erkin Avcı'nın sol bekteki tercihi oldu.
    Orta sahaya Oğuzhan ve Dorukhan ikilisini yazan tecrübeli teknik adam, hücum hattını da değiştirmedi. Yeni transfer N'Koudou'yu henüz yeterli görmeyen Avcı, Boyd ve Lens'ten oluşturduğu kanat organizasyonunu bozmazken 10 numarada her zaman olduğu gibi Ljajic'i oynattı. Abdullah Avcı'nın Rize karşısındaki santraforu da yine Güven Yalçın oldu.
    EKSİKLER AZALIYOR
    Beşiktaş'ta sakatlıkları devam eden 2 futbolcu maç kadrosunda yer almadı. Hazırlık kampında sakatlanan ve henüz iyileşmeyen Burak Yılmaz ve Atiba Hutchinson maç kadrosuna alınmadı. Yine hazırlık kampında sakatlanan Enzo Roco ise hafta içinde iyileştiği ve takım çalışmalarına katıldığı için Abdullah Avcı tarafından 21 kişilik maç listesine eklendi. Burak Yılmaz ve Atiba'nın ise milli arada takımla birlikte antrenmanlara çıkması bekleniyor.
    SİYAH BEYAZLI TARAFTARLARIN QUARESMA İKİLEMİ
    Beşiktaş taraftarları arasında Quaresma atışması yaşandı. Göztepe maçından sonra başkan Fikret Orman'ın kendisini istemediğini açıklayarak takımdan ayrılan ve Kasımpaşa'ya transfer olan Quaresma'ya tribünlerin bir bölümünden destek tezahüratları yapıldı. Karşı tribünler ise Quaresma tezahüratlarını ıslık ve yuhalamalar ile susturmaya çalıştı.
    YENİ TRANSFER ELNENY TRİBÜNDE
    Beşiktaş'ın yeni transferi Mohamed Elneny karşılaşmayı tribünden takip etti. Arsenal'den 1 sezonluğuna kiralanan Elneny bu sabah sağlık kontrollerinden geçmiş ve transferi resmen açıklanmıştı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow