hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emirhan’dan Süper Lig formalarıyla sosyal mesafe mesajı

    Emirhan’dan Süper Lig formalarıyla sosyal mesafe mesajı
    expand

    Emirhan’dan Süper Lig formalarıyla sosyal mesafe mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL (DHA)-Bağcılar’da 13 yaşındaki Emirhan Mete, 21 Süper Lig takımından temin ettiği formalarla hazırladığı video klipte sosyal mesafe ve temizlik mesajı verdi.

    Bağcılar Belediyesi desteğiyle kurulan sivil toplum inisiyatifi 'Gönül Bağı’nın üyelerinden olan ortaokul öğrencisi Emirhan Mete, futbola olan sevgisini ve pandemi nedeniyle stadyumlara duyduğu özlemi ifade etmek için bir farkındalık oluşturmak istedi. Türkiye Süper Lig takımlarıyla irtibata geçen ve yazdığı mektupla forma ile bayrak isteyen Emirhan, 20 günde 21 takımın forma ve bayraklarını temin etti.

    Emirhan Mete, arkadaşlarının desteğiyle çektiği videoda, giydiği formalarla Bağcılar sokaklarında gösteri yaptı. Emirhan, müzik eşliğinde topla oynadığı sırada diğer 'Gönül Bağı' üyeleri de balkonlardan bayrak sallayarak genç futbol tutkununa destek verdi.

    STADLAR YENİDEN ŞENLENSİN

    Bağcılar Vakıflar Ortaokulu öğrencisi Emirhan Mete, sosyal medyada yayınladığı klipte; tüm futbolseverler gibi seyircili maçların özlemini çektiğini ve stadların yeniden şenlenmesi için sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarına uyulması gerektiği mesajını verdi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da salgın konusundaki duyarlılığından ve verdiği emeklerden dolayı Emirhan'ı tebrik etti.

    Süper Lig takımlarından aldığı formaların mutluluğunu yaşayan Emirhan Mete, “Pandemi döneminde maçlara gidemediğimiz için hazırladığımız projeyi Gönül Bağı34’e ulaştırdık. Süper Lig takımlarından iki forma ve bayrak istedik. Takımlar forma ve bayrakları bize ulaştırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Sahaları çok özledik. Pandemi sürecinde tedbirlere uymalıyız. Kısa zaman içinde koronavirüsü atlatıp maçlarda seyirci olarak yerimizi almalıyız” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow