hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'da uyuşturucu operasyonu: 152 gözaltı

    İstanbulda uyuşturucu operasyonu: 152 gözaltı
    expand

    İstanbul'da uyuşturucu operasyonu: 152 gözaltı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ertan KILIÇ-Ozan URAL-Cemil ÖZDEMİR/İSTANBUL DHA-İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcısı olduğu öne sürülen zanlılar ile haklarında arama kararı olan kişilere ait yaklaşık 200 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda hakkında arama kararı da bulunan 152 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Vatan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul genelinde yaklaşık 200 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Saat 04.30 sıralarında başlayan operasyona Özel Harekat Polisi de dahil yaklaşık bin polis katıldı.

    KAPI AÇILMAYINCA KOÇ BAŞI İLE KIRILDI
    Operasyon yapılan adreslerden biri de Bağcılar, Demirkapı Mahallesi 1659 Sokaktaki 3 katlı bina oldu. Girişte bulunan demir kapının camını kırarak binaya giren ekipler, daire kapısının açılmaması üzerine koç başı ile kapıyı kırarak içeri girdi. 

    KAÇMAYA ÇALIŞAN ŞÜPHELİYİ POLİS YAKALADI 
    Operasyonda diğer bir adres de Kağıthane Seyrantepe Mahallesi Keklik Sokak'taki 5 katlı bir binanın giriş katı oldu. Kapının açılmaması üzerine özel harekat polisleri koç başı ile kapıyı kırarak içeri girdi. Dairede bulunan bir kişi balkondan atlayarak kaçmaya çalıştı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis kaçan şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon kapsamında aralarında aranmaları da bulunan 152 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Vatan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİLAHLAR VE MERMİLER ELE GEÇİRİLDİ
    Operasyonda arama yapılan adreslerde uyuşturucu madde, silahlar ve 1200 mermi ele geçirildi.
    (FOTOĞRAF)
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow