hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mobil İSKİ vatandaşlara kolaylık sağlıyor

    Mobil İSKİ vatandaşlara kolaylık sağlıyor
    expand

    Mobil İSKİ vatandaşlara kolaylık sağlıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA) -İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) kuruluşu olan İSKİ’nin hayata geçirdiği ‘Mobil İSKİ’ uygulaması İstanbulluların hayatını kolaylaştırıyor. İBB’den yapılan açıklamada bugüne kadar 300 bin vatandaşın uygulamadan yararlandığı belirtildi.

    İSKİ, ‘Mobil İSKİ’ uygulamasıyla şubelere gelinmeden yeni su aboneliği, isim değişikliği, sözleşme iptali gibi işlemleri yapıyor. ALO 185 çağrı merkezi, İSKİ web sitesi, e-devlet veya Mobil İSKİ uygulamasıyla yapılan ücretsiz başvuruyla Mobil İSKİ ekipleri adrese gelerek işlemleri tamamlıyor.

    300 BİN İSTANBULLU FAYDALANDI

    İBB’den yapılan açıklamada, “Herhangi bir ek ücrete tabi olmayan Mobil İSKİ hizmetinden bu yılın ilk 5 ayında 41 bin 251 vatandaş faydalandı. Uygulamanın hayata geçtiği 2015’ten bu yana ise toplamda 247 bin 920 İstanbullu’ya hizmet verildi. İstanbul genelinde 36 Mobil İSKİ aracıyla yürütülen bu hizmetler için, taleplerin yoğunluğuna göre vatandaşların beklememesi için ilave araçlar da takviye edildi. Uygulama sayesinde hem şubelerdeki yoğunluğun önüne geçildi hem de vatandaşların vakit kaybı önlendi” ifadelerine yer verildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow