hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ramazan etkinlikleri sosyal medyada

    Ramazan etkinlikleri sosyal medyada
    expand

    Ramazan etkinlikleri sosyal medyada

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL (DHA)- Tuzla Belediyesi sosyal medya, kültür, sanat, eğitim, spor ve e-belediye hizmetlerinden sonra, Ramazan etkinliklerini de evlere taşıyor. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sanat, edebiyat ve ilim dünyasının sevilen isimleri evlere konuk oluyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Ramazan ayı ruhuna uygun etkinliklerimizle vatandaşlarımızın evlerine konuk olmaya devam edeceğiz” dedi.

    Tuzla Belediyesi, ekranların ünlü isimlerini evlere taşıyan “ E-Talks Tuzla” programının ardından, şimdi de Ramazan etkinliklerini sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınlar ile evlere ulaştırıyor. Serdar Tuncer’in moderatörlüğünde, Hayati İnanç’ın konuk olduğu ilk program, 28 Nisan Salı günü, saat 21.15’te Instagram üzerinden canlı yayınla evlere konuk olacak.

    Hacivat ve Karagöz’den Meddaha, tasavvuf müziğinden şiir ve edebiyata kadar birçok türde Ramazan etkinlikleri evlerle buluşturuluyor. Ekranların sevilen isimlerini etkinliklerle evlere getirdiğini belirten Tuzla Belediyesi, Ramazan ayı süresince Ramazan duygusunu evlere taşıyacağını duyurdu.

    “RAMAZAN AYI İÇİN ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLEDİK”

    "Hayatın her alanında olmaya devam edeceğiz" diyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, şunları söyledi: "Bu yıl evlerimizde karşıladığımız Ramazan ayı için özel etkinlikler düzenledik. Ramazan ayı ruhuna uygun etkinliklerimizle vatandaşlarımızın evlerine konuk olmaya devam edeceğiz. Birbirinden kıymetli konuklarımızla geçen yıllarda olduğu gibi Ramazan ayına özel etkinliklerimizi düzenleyip canlı yayınlarla tüm hemşehrilerimize ulaşmaya devam edeceğiz. Öte yandan Ramazan ayının bir diğer manası olan yardımlaşma ve paylaşma duygusu ile evlerinde kalan ihtiyaç sahiplerine ve 65 yaş üstü büyüklerimize aşevimizin sıcaklığı ile hizmet vermeye devam edeceğiz.  Ramazan ayı boyunca hem etkinliklerimizle hem de bu ayın özü olan yardımlaşma ve paylaşma duygusu ile vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımız evlerinde hoşça vakit getirsin etkinliklerimizi evlerine ulaştırırken, evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın gereksinimlerini karşılamaya da devam edeceğiz. Ramazan ayının huzuru ve güzellikleri ile herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.” 

    Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan özel programlarının, Ramazan ayı boyunca sosyal medya canlı yayınları ve Youtube ile ekranların sevilen isimlerinin evlere misafir edilmeye devam edileceğini duyurdu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow