hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türk markadan İtalya sokaklarında ‘sanal' defile

    Türk markadan İtalya sokaklarında ‘sanal defile
    expand

    Türk markadan İtalya sokaklarında ‘sanal' defile  

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA)-Dünya erkek modasının önde gelen markalarından Damat Tween, 2021 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu Virtual Runway (Sanal Defile) ile dünyaya aynı anda tanıttı. Türkiye’de bir ilk olarak greenbox teknolojisini 3. boyutla buluşturan dijital platformlar aracılığı ile yapıldığı belirtilen sanal defilenin markaya özel yaratılan İtalya sokaklarında gerçekleştirildiği duyuruldu. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “Damat Tween, artık dünya erkek modasında kendine yer edinmeye başlayan ve hızla yükselmeye devam eden bir marka.Yatırımlarımızı ağırlıklı olarak Ar-Ge, inovasyon ve dijital üzerine kurguluyoruz.” dedi. 

    Damat Tween 2021 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu Virtual Runway (Sanal Defile) şovun, Türkiye’de bir ilk olarak greenbox teknolojisini 3. boyutla buluşturan dijital platformlar aracılığı ile markaya özel yaratılan İtalya sokaklarında gerçekleştirildiği açıklandı.Defileye, Damat Tween’in dört yıl önce giriş yapmasına rağmen kısa sürede hızla büyüyerek 32 mağazaya ulaştığı dünya moda merkezi İtalya’daki başarısına atfen sanal ortamda oluşturulan İtalya sokaklarının ev sahipliği yaptığı duyuruldu.  

    DEFİLEDE TÜRK VE YABANCI 17 MANKEN GÖREV ALDI 

    Kalıpları yeni nesil kumaşlarla harmanlayarak lüksü konforla buluşturduğuna dikkat çeken Damat Tween’in Virtual Runway şovunu, VIP özel gösterimiyle birlikte 14 Ekim Çarşamba gecesi tüm dünyadan davetliler aynı anda izledi. Türk ve yabancı 17 mankenin görev aldığı defilede, koleksiyona ait toplamda 28 tasarım sergilendi. Defile için markaya özel yaratılan sokaklarda; Pisa Kulesi, pizza restoranları, dondurma dükkanları, tarihi çeşmeler ve motosikletler gibi İtalya’yı hatırlatan dünyaca ünlü simgelere de yer verildi.  

    ORAKÇIOĞLU: DAMAT TWEEN, DÜNYA MODASININ YÜKSELEN MARKASI

    Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “Damat Tween, artık dünya erkek modasında kendine yer edinmeye başlayan ve hızla yükselmeye devam eden bir marka. Dünyaca ünlü bir moda markası olarak yatırımlarımızı ağırlıklı olarak Ar-Ge, inovasyon ve dijital üzerine kurguluyoruz. Bu anlayışımızın bir yansıması olan Virtual Runway şovumuz ile Türkiye’de bir ilke imza atmaktan dolayı da gururluyuz” dedi. 

    Toplamda 13 dakika süren ve Orka Holding Pazarlama İletişim Direktörü Vildan Yıldırım ve ekibi tarafından koordine edilen Virtual Runway için Pazarlama 360 Başkanı Öznil Menemenlioğlu liderliğinde yaklaşık 50 kişilik bir teknik ekip görev aldı. Hazırlıkları bir ayda tamamlanan defilenin müziği Mehmet Ünal, koreografisi ise Banu Noyan imzası taşıdı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow