hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tuzlalı anneler, 'En İyi Narkotik Polisi Anne' eğitimine başladı

    Tuzlalı anneler, En İyi Narkotik Polisi Anne eğitimine başladı
    expand

    Tuzlalı anneler, 'En İyi Narkotik Polisi Anne' eğitimine başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL (DHA) - İçişleri Bakanlığı’nın 'En İyi Narkotik Polisi Anne' Projesi kapsamında, Tuzlalı annelere ‘En İyi Narkotik Polis Anne’ eğitimleri verilmeye başlandı. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’ne gelen bine yakın anneye, Mart ayı boyunca eğitimler düzenlenecek

    İçişleri Bakanlığı tarafından uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilerek farkındalıklarının artırılması amacıyla uygulamaya konulan 'En İyi Narkotik Polisi Anne' Projesi kapsamında Tuzla’da eğitimler başladı. İçişleri Bakanlığı ve Tuzla Belediyesi işbirliği ile başlayan eğitimler kapsamında Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’ne gelen bine yakın anneye Mart ayı boyunca eğitimler düzenlenecek.

    Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’nin Yayla, İçmeler, Emlak Konut, Aydınlı, Orhanlı, Mimar Sinan ve Şifa AVM merkezlerinde ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimlere tüm Tuzlalı anneler ve anne adayları katılabilecekler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow