hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yelken heyecanı Viaport Marina’da başlıyor

    Yelken heyecanı Viaport Marina’da başlıyor
    expand

    Yelken heyecanı Viaport Marina’da başlıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA) - Viaport Marina, Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) tarafından düzenlenen Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışları’na ev sahipliği yapacak.

    13 Nisan’da Moda’dan verilecek start ile birlikte başlayacak olan yarış, 14 Nisan’da Tuzla Körfezi’ndeki turun ardından sonra erecek. İki etap olarak düzenlenen Fahir Çelikbaş Kupası 14 Nisan’da Viaport Marina’da düzenlenecek ödül törenin ardından sonra erecek.

    Yapılan yazılı açıklamada, “Yarışın ilk ayağında, 13 Nisan Cumartesi günü Moda’dan verilecek startın ardından yatlar 18 deniz millik yarışı Viaport Marina önündeki varış hattında tamamlayacaklar. İkinci ayağı 14 Nisan’da Tuzla parkurunda iki adet şamandıra yarışının takip ettiği serinin ödülleri gün sonunda yapılacak ödül töreninde sahiplerini bulacak. 13 – 14 Nisan’da tekneler Viaport Marina’da ücretsiz konaklayabilecek” denildi.

    İSTANBUL YARIŞ FİLOSU VİAPORT MARİNA’DA

    Viaport Marina Cup’ı bir gelenek haline getirdiklerini kaydeden Viaport Marina Müdürü Sinan Arslan, “Bu yılda her yıl olduğu gibi Viaport Marina Cup organizasyonuyla yat yarışına adımızı vermekten ve İstanbul yarış filosunu marinamızda ağırlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yarışçıların ailelerini de Viaport Marina’da vakit geçirmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

     

    (FOTOĞRAFLI)

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow