hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sultangazi Belediye Başkanı Av. Dursun'dan ilçe esnafına ziyaret

    Sultangazi Belediye Başkanı Av. Dursundan ilçe esnafına ziyaret
    expand

    Sultangazi Belediye Başkanı Av. Dursun'dan ilçe esnafına ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA)- Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ilçe esnafını ziyaret etmeye devam ediyor. Dursun, esnafın talep ve önerilerini dinlerken ilçede yapılan hizmetleri de anlatıyor.

    Gazi ve 50. Yıl Mahallelerindeki dükkânları tek tek dolaşarak esnafın talep ve önerilerini yerinde dinleyen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, gelen kahve ve çay ikramlarını geri çevirmedi. Esnafla sohbet ederken, ilçede yapılan çalışmalar hakkında da bilgilendirdi. Müzik aletleri satan bir dükkâna da giren Dursun, eline saz almayı ihmal etmedi. Gerçekleştirdiği sohbet ardından sazı eline alana dükkân sahibi, kulakların pasını sildi.

    “GÖNÜLE DOKUNMADIKTAN SONRA YAPTIĞINIZ HİZMET EKSİK KALIR”

    Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Ne kadar hizmet yaparsanız yapın gönüllere dokunmadıktan sonra bir şeyler eksik kalıyor. Biz yaptığımız hizmetleri, vatandaşımızın gönüllerine dokundurarak taçlandırıyoruz. Esnaf kardeşlerimizin kapılarını çalıyor, çaylarını içiyor, varsa talep ve sorunlarını dinliyoruz. Vatandaşımızın görüşlerini önemsiyor, çalışma ve projelerimizi de bu doğrultuda planlıyoruz. Hep söylediğimiz gibi; hep birlikte daha iyiye” diye konuştu.

    DAHA MODERN BİR SULTANGAZİ

    Gezdiği her dükkânda yapılan hizmetleri detaylı olarak anlatan Dursun, “Bizler 7’den 70’e her vatandaşımıza hitap eden, onların yaşam kalitesini yükselten ve günlük yaşamı kolaylaştıracak projeleri hayata geçiriyoruz. Altyapı, üstyapı, çevre ve yeşil alan çalışmalarımızın yanı sıra İlçemizi eğitim, kültür, sanat ve sporla donatıyoruz. Sizlerle birlikte daha modern bir Sultangazi inşa ediyoruz ”dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow