hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Unkapanı'nda kaza kamerada: Yan yatan otomobil metrelerce sürüklendi

    Unkapanında kaza kamerada: Yan yatan otomobil metrelerce sürüklendi
    expand

    Unkapanı'nda kaza kamerada: Yan yatan otomobil metrelerce sürüklendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Zeki GÜNAL/İSTANBUL, (DHA) FATİH'te iki otomobilin karıştığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada otomobillerden biri ters döndü, diğeri yan yatıp metrelerce sürüklendi. Şans eseri otomobillerde bulunan hiç kimsenin burnu bile kanamadı.
    Kaza dün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Unkapanı Atatürk Bulvarı üzerinden Aksaray istikametine ilerleyen Gülşah Yabancılar iddiaya göre kendisini sıkıştıran bir belediye otobüsünden kaçmak için sol şeride geçmek istedi. Bu sırada arkadan gelen Osman Korkut'un kullandığı otomobil Gülşah Yabancılar'ın otomobiline arkadan çarptı. Kaza nedeniyle her iki otomobilin sürücüsü de direksiyon hakimiyetini kaybetti. Osman Korkut'un kullandığı otomobil orta refüje çıkıp ters döndükten sonra tekrar yola düştü. Gülşah Yabancılar'ın kullandığı otomobil ise kazanın şiddetiyle yan yatıp metrelerce sürüklendi. Osman Korkut otomobilden kendi imkanlarıyla çıkarken yan yatan otomobildeki sürücü Gülşah Yabancılar ve yanındaki arkadaşı Özlem Altınkök kaza görüp yardıma koşan vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkarıldı. Kazada her iki otomobilde bulunan hiç kimse burnu bile kanamadan kurtuldu. Kaza nedeniyle Aksaray yönünde yoğun trafik oluştu. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. 

    KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
    Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kazaya karışan iki otomobilin savrulması, Osman Korkut'un kullandığı otomobilin orta refüje çıkıp ters dönmesi ve sonra tekrar yola düşmesi, Gülşah Yabancılar'ın kullandığı otomobilin kazanın şiddetiyle yan yatması ve metrelerce sürüklendikten sonra durması, hemen arkadan gelen otobüsün hiç durmadan yoluna devam etmesi, kazayı gören vatandaşların yardıma koşmaları yer aldı. Kaza sonrası çalışma başlatan polisin soruşturması sürüyor.

    (FOTOĞRAF)

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow