hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zeytinburnu’ndaki iş insanları 'Ekonomi Buluşmaları'nda bir araya geldi

    Zeytinburnu’ndaki iş insanları Ekonomi Buluşmalarında bir araya geldi
    expand

    Zeytinburnu’ndaki iş insanları 'Ekonomi Buluşmaları'nda bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL, (DHA) - Zeytinburnu’nda faaliyet gösteren sanayici ve iş insanları, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen Ekonomi Buluşmaları Zeytinburnu Sanayici ve İş İnsanları İstişare Toplantısı'nda bir araya gelerek, son dönemdeki ekonomik faaliyetleri ve gelişmeleri değerlendirdiler. 

    Zeytinburnu’nda gerçekleşen toplantıya, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gıyaseddin Gergin, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta ve çok sayıda iş insanı katıldı.

    Türkiye gündemine dair ekonomik gelişmelerin konu edildiği detaylı bir sunum gerçekleştiren Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Zeytinburnu’ndaki iş insanlarının sorunlarını ve taleplerini de dinledi. Türkiye’nin birçok şehir ve ilçesinde bu toplantıları gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten Bakan Yardımcısı Nebati, “Zeytinburnu’ndaki iş dünyasının mevcut durumunu ve gelişimini bugün burada, hep birlikte ele aldık. Bakanlık olarak, iş dünyamızdan gelen taleplerin çözümü için gerekli çalışmaları yapacağız. İstişare toplantımıza katılan tüm iş insanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow