hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zuhuratbaba'da LGS duası

    Zuhuratbabada LGS duası
    expand

    Zuhuratbaba'da LGS duası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Murat SOLAK/İSTANBUL, (DHA) ORTAOKUL  sekizinci sınıfta okuyan yaklaşık 1 milyon öğrenci yarın yapılacak  Liselere Giriş Sınavı (LGS) 'na girmek için son hazırlıklarını tamamladı. Sınava bir gün kala öğrenciler ve veliler Bakırköy'deki Zuhuratbaba Türbesi'ne gelerek dua etti.

    Zuhuratbaba Türbesi'ne erken saatlerde gelen öğrenci ve veliler uzun kuyruklar oluşturdu. Öğrenciler ve kendilerine destek olan aileleri, duaların ardından yanlarında getirdikleri şeker ve tespihleri çevredekilere  dağıttı. Çocukları okulda ya da dershanede olan bazı veliler de türbeye yalnız gelerek dua okudular. Bazı vatandaşlar mezar başındaki yoğunluk nedeniyle türbe bahçesinde oturarak dua etti. Sabah saatlerinde başlayan yoğunluk öğlen saatlerine kadar sürdü.

    Türbeye oğlu Arda ile gelen Sırma Horoz,"Çocuğum için geldim. İnşallah Allahım emeklerini boşa çıkarmaz. Niyetimizi Allah kabul etsin. Allah herkesin evladına hayırlı yerler nasip etsin. Herkesin kandili mübarek olsun" dedi.  Arda Horoz da " Tüm senedir çalışıyorum. Bugün de emeklerimin karşılığını almak için dua etmeye geldim. İnşallah çalışan herkes gönlünce istediği yeri kazanır. İstediğim yere gitmek istiyorum" dedi.

    (FOTOĞRAF)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow