hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 koleksiyonuna Chloe Loughnan'lı tanıtım

    2020 koleksiyonuna Chloe Loughnanlı tanıtım
    expand

    2020 koleksiyonuna Chloe Loughnan'lı tanıtım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZFAŞ ile stant konusunda anlaşamamaları sonucu alternatif tanıtımlar düzenleyen firmalar defilelerinde yer verdikleri ünlü modellerle dikkat çekiyor. İstanbul merkezli bir tekstil firması da Çankaya semtindeki 5 yıldızlı bir otelde 2020 koleksiyonunu tanıtmak için düzenlediği defilede Amerikalı ünlü model ve oyuncu Chloe Loughnan'ı podyuma çıkardı.

    150 parça abiye elbiseden oluşan koleksiyonunun defile için seçilen 50 parçalık bölümünü İzmirli ajans ve modeller yerine İstanbul ve Antalya'dan gelen mankenler ile tanıttı. Defilenin koreografisini sayısı bir elin 5 parmağını geçmeyecek sayıdaki kadın koreograflardan Antalyalı Eda Meltem Yılmaz üstlendi. Koleksiyon hakkında bilgi veren Firma Ortağı Selçuk Memişoğlu, tüm elbiselerin el işçiliği ile üretildiğinin altını çizdi. Makine yardımı olmadan dikilen ve tamamen el işi göz nuru olarak adlandırılan koleksiyon, ilkbahar mevsiminde doğayı süsleyen pastel renkler göz önüne alınarak oluşturulduğunu söyledi.

    Memişoğlu, "Nişandan, kınaya ve düğün törenine kadar tüm özel günlerinde bir kadının ihtiyacı olan ürün yelpazesini oluşturarak hayata geçirdik. Defilemizde özenle seçilen 50 parça abiye elbisemiz tanıtılıyor. Kreasyonumuz 24 Ocak tarihine kadar sergilenecek" dedi.

    Mehmet KURT/İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow