hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Açıkhava'da babalardan mini konser

    Açıkhavada babalardan mini konser
    expand

    Açıkhava'da babalardan mini konser

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR Güzelyalı Ortaokulu ve Yalı Dans Derneği, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı yararına 10 Haziran'da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda dans gecesi düzenleyecek. Dans gecesinde babalar da türkü söyleyerek mini bir konser verecek.

    İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı yararına dans ve müzik dolu bir geceye ev sahipliği yapacak. İzmir Güzelyalı Ortaokulu ve Yalı Dans Derneği, 10 Haziran'da İzmirli sanatseverlere açık bir halk dansları gecesi düzenleyecek. Gecede 300 öğrenci, 52 öğretmen, 64 anne ve 18 baba sahne alacak. Öte yandan gecede öğrencilerin babaları da ayrıca türkü söyleyip mini konser verecek. Babalar Günü öncesinde, türkülerden bir seçki hazırlayan babalar, dans çalışması yapan çocuklarını beklerken, müzik öğretmeninin desteği ile konser hazırlığı yaptı. Albaydan doktora, esnaftan memura, mühendisten öğretmene, bankacıdan kantinciye onlarca babanın mini konserde türkülerle sahnede olacak.

    Güzelyalı Ortaokulu Müdürü Özcan Bakır, "Anne, baba, çocuk, öğretmen hep birlikte emek harcadığında ortaya çıkan eser, değerlerle yoğrulduğu için ayrı bir anlamı oluyor. Paylaşma, birliktelik, yardımlaşma, duyarlılık, hoşgörü değerlerimiz bu gecenin hazırlığında oldukça yoğundu. Büyük bir heyecanla bekliyoruz" dedi.

    Babalardan Fatih Ekren ise, "Hayat koşuşturmacasında çocuklarımızla aynı duyguları hissetmemiz bizi de gururlandırdı. Gecenin anlamı bizim için çok büyük" diye konuştu.

    Hande NAYMAN / İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow