hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti İl Başkanı Sürekli: Çok heyecanlıyım, sorumluluğu ağır bir görev

    AK Parti İl Başkanı Sürekli: Çok heyecanlıyım, sorumluluğu ağır bir görev
    expand

    AK Parti İl Başkanı Sürekli: Çok heyecanlıyım, sorumluluğu ağır bir görev

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti İzmir İl Başkanı olarak atanan Kerem Ali Sürekli, bu görevin çok anlamlı olduğunu söyledi. Bugün Ankara'da çeşitli görüşmelerinin olduğunu, ardından İzmir'e döneceğini belirten Sürekli, "Çok heyecanlıyım. Sorumluluğu ağır bir görev" diye konuştu.

    AK Partili Aydın Şengül'ün görevinden istifa etmesinin ardından, İzmir İl Başkanı olarak atanan Kerem Ali Sürekli, çok heyecanlı olduğunu söyledi. Sürekli, "Hayırlı olsun. Çok önemli, anlamlı ve şerefli bir görev. Bu görevi layıkı ile yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. Allah mahcup etmesin" dedi. Aydın Şengül'ün görevi bırakırken yaptığı açıklamaları da değerlendiren Sürekli, "Hepsi bizim arkadaşımız. Yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Çok önemli günlerden geçiyoruz. Ülkemizin geleceği için çok önemli projeler gerçekleştireceğimiz bir süreçteyiz hükümet adına. Biz de iktidar partisini İzmir'de temsil ediyoruz. Konuşuruz, istişare ederiz. En iyisini, en doğrusunu buluruz. Çok güçleneceğiz, kuvvetleneceğiz. Hiçbir sıkıntının olmayacağını düşünüyorum. Ufak tefek görüş farklılıkları elbette olacak. Bunları gidermekte bizim görevimiz" diye konuştu.

    'EN İDEAL YÖNETİMİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ'

    Kerem Ali Sürekli, İl yönetim kurulu üyelerinin, yapılacak istişarelerin ardından belirleneceğini de söyledi. Sürekli, "Bizim bu konudaki süreçlerimiz belli. Önce özgeçmişlerini alacağız, görüşmeler gerçekleştireceğiz. Mülakatlar yapılacak. Genel merkezin bu konuda çalışması olacak. Vekillerin görüşleri alınacak. İzmirlilerin görüşleri alınacak ve sonunda İzmir'i kuşatacak, kapsayacak en ideal yönetimi yapmaya çalışacağız. Çok heyecanlıyım. Sorumluluğu ağır. Bu sorumluluğu yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi. Şu anda Ankara'da olduğunu, İzmir'e döndüğünde ilk olarak teşkilatla bir araya geleceğini ifade eden Sürekli, şunları söyledi:

    "Teşkilatımızla bir araya geleceğim, değerlendirmeler yapacağız. Daha sonra birkaç tane sürpriz görüşme olacak. Hızlı bir şekilde göreve başlayacağız. Bugün Ankara'da görüşmeler var. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüşeceğiz. Sonra da Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile görüşüp, İzmir'e döneceğim."

    Umut KARAKOYUN / İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow