hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti İl Başkanı Sürekli: İzmir'in kaybettiği zamanın haddi hesabı yok

    AK Parti İl Başkanı Sürekli: İzmirin kaybettiği zamanın haddi hesabı yok
    expand

    AK Parti İl Başkanı Sürekli: İzmir'in kaybettiği zamanın haddi hesabı yok

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA) - AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yürüttüğü 'Karınca Modeli Saha Çalışması' Karşıyaka ilçesinde yapıldı. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin de katıldığı programın gündeminde tartışma yaratan konular vardı. Sürekli, "Yaptığı ya da yapamadığı her işle tartışma yaratan ve gündem olan bir CHP'li idare ile karşı karşıyayız. İzmir'in kaybettiği zamanın haddi hesabı yok" dedi.

    AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile ilçe teşkilatına öncülük ettiği program çerçevesinde vatandaşlarla sohbet edilirken, STK, üye ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Daha sonra eski ve yeni ilçe teşkilatı yöneticileriyle vefa buluşması gerçekleştiren Sürekli, AK Parti olarak en sıcak günde olduğu gibi, en soğuk günde de sokakta olduklarını vurgulayarak, 'hız kesmek yok' mesajı verdi. Sürekli, yaptığı ziyaretler kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere ve Cumhuriyet mahallelerinin kentsel dönüşümü, Buca Metrosu'nun ihale tartışması ve  'Visa Kart' uygulaması ile ilgili konuştu.

    'ZATEN UYGULANIYOR'

    Toplu ulaşımda 'Visa Kart' uygulamasını Türkiye'de bir ilk olarak duyurduğunu söylediği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i eleştiren Sürekli, “Bu sistem, yıllardır, önce bizim sonra kendi partili belediyeleri tarafından zaten uygulanıyor. Ama bunu kendi keşfetmiş gibi lanse etmekten imtina etmiyor. Ya taklit ya da reklamla günü kurtarmak çabası bu. Uzundere dönüşümü 9 yıldır kangrene dönüştü. Mağdurları pinpon topuna çevirdiler. Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi muhtarımızı da ziyaret ettik. Kendisine de söyledik. Kamuoyu iyi biliyor ki buradaki dönüşüm meselesi yılan hikayesine döndü. Karşıyaka ve Büyükşehir meclislerimizde plan değişikliklerinin takipçisiyiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız yetkisinde üstümüze düşen ne varsa hazırız" dedi. Sürekli, "Buca Metrosu, en çok reklam yaptıkları projeydi, onda da önce 'onay vermiyorlar' diyerek sızlandılar, sonrası hüsran. İhalede 525 milyon TL zararla ikinci firmaya teslim ettikleri bu yatırımı da tartışmalı ve şaibeli bir noktaya sürüklediler" ifadelerini kullandı. Öte yandan Sürekli, ilçe teşkilatı ile yaptığı toplantının ardından Muharip Gaziler Derneği'ni de ziyaret ederek, üyeleriyle de sohbet etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow