hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ak Partili Doğan'dan spor kulüplerine destek sözü

    Ak Partili Doğandan spor kulüplerine destek sözü
    expand

    Ak Partili Doğan'dan spor kulüplerine destek sözü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CUMHUR İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, Altay Spor Kulübü Tesisleri ve Karabağlar Göztepe Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

    Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan çalışmalarına spor kulüpleri ve taraftar dernekleri ziyaretleriyle devam etti. Karabağlar'dan olimpiyat madalyalı sporcular çıkarmayı hedefleyen Doğan, bu hedef için tek eksiklerinin alt yapı olduğunu vurguladı. Doğan, geçen 10 yıl gençlerin spor yapılabileceği tesislerin oluşturulmadığını öne sürdü. İzmir'in Altay, Atınordu, İzmirspor, Göztepe gibi çok değerli kulüplerinin bulunduğunu ancak bir çoğunun belli yetersizliklerden dolayı sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Doğan, şunları söyledi:

    "Başkan Mehmet Sepil sayesinde Göztepe bir çok sıkıntıyı aşsa da diğer kulüplerimizin belli sorunları hala sürmekte. Biz bir kentin sporsuz kalkınamayacağını ve toplumsal refaha kavuşamayacağını düşünüyoruz. Spor hem kent kültürü hem de bilinci oluşturmak açısından hayati önem taşımakta. Özellikle bir çok kulübü bağrından çıkaran ve taraftar derneklerinin merkezi konumunda bulunan Karabağlar'da bu anlamda özel çalışmalar yapılması gerekiyor. Elbette kulüplerimize altyapı, malzeme ve tesis desteklerimizin yanı sıra taraftarlar için de bazı desteklemeler gerekiyor. Deplasman maçlarında Karabağlarlı taraftarlarımızın ulaşımının sağlanması başta olmak üzere, derneklerin hayatlarını sürdürmesine ve gençlerimizi sokaklardaki kötü alışkanlıklardan korumalarına yönelik çalışmalarını sürdürebilmeleri açısından korunmaları gerekiyor. Buradan bir kez daha söz veriyorum, belediyeye geldiğimizde hem kulüplerimize hem de taraftar derneklerimize ciddi yardımlar yapacak ve maddi sorunlarını ortadan kaldıracağız."

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAF

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow