hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Partili Şengül: Seçimden sonra pişmanlık fayda etmez

    AK Partili Şengül: Seçimden sonra pişmanlık fayda etmez
    expand

    AK Partili Şengül: Seçimden sonra pişmanlık fayda etmez

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Menemen'de seçmenden oy isterken "Sandığa gittiğinizde lütfen elinizi vicdanınıza koyun, İzmir'in geleceğini düşünün. Seçimden sonra pişmanlık fayda etmez" dedi.

    AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Cumhur İttifakı AK Parti Menemen Belediye Başkan Adayı Durmaz Bayraktar ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'ndan Kasımpaşa Mahallesi'ne kadar yapılan kortej yürüyüşüne katıldı. Şengül burada yaptığı konşumada şunları söyledi:

    "Biliyorum ki aramızda CHP’ye, İYİ Parti’ye ve diğer siyasi partilere gönül veren kardeşlerimiz de bulunuyor. Biz kimseye, ‘İlla partini değiştir’ demiyoruz. Ama unutmayın ki 31 Mart’ta genel seçim yok, kendimize hizmet edecek kişiyi belirleyeceğiz. Sandığa gittiğinizde lütfen elinizi vicdanınıza koyun, İzmir'in geleceğini düşünün. Seçimden sonra pişmanlık fayda etmez. İzmir ve Menemen’in daha fazla zaman kaybetmesine, yıllarının heba olmasına izin vermeyin. Buna hiçbirimizin tahammülü kalmadı. Menemen’de her yaşam tarzından, her gelir grubundan, her inançtan vatandaşımız var. Menemen’i farklı ve güzel kılan da zaten bu. Tüm zenginliklerimiz, Menemen’de mevcut. İlçemiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Bunun için 31 Mart’taki seçim çok büyük bir fırsat. Menemen halkının desteğiyle, hayalleri gerçeğe dönüştüreceğiz."

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow