hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aliağa'da esnaf ile tüketiciyi buluşturan proje

    Aliağada esnaf ile tüketiciyi buluşturan proje
    expand

    Aliağa'da esnaf ile tüketiciyi buluşturan proje

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR'de Aliağa merkezli hayata geçirilen dijital alışveriş platformu 'Sofra Kesesi' ile yerel esnafa destek sağlanırken, tüketiciye de esnaftan hızlı ve kolay alışveriş yapma imkanı sunulması hedefleniyor.

    'Mahallenizdeki esnafın dijital pazarı' sloganıyla hizmete giren 'sofrakesesi.com 'un tanıtım toplantısı Aliağa Ticaret Odası'nda düzenlendi. Seminer salonunda yapılan toplantıya Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, kurum amirleri, platforma üye işyeri temsilcileri ve davetliler katıldı.

    PROJE ESNAF İLE TÜKETİCİYİ DİJİTAL ORTAMDA BULUŞTURACAK

    'Sofra Kesesi' dijital alışveriş platformu kurucu ortağı Avukat İrfan Medet Akpınar, uygulamanın gıda israfına son vererek yerel esnaf ve tüketiciyi buluşturmayı hedeflediğini söyleyip, verilen her siparişin çevre korumaya ve yeşil alanların korunmasına katkı sağlayacağını ifade etti. Platformun kurucu ortağı Koray Şahin ise uygulamanın dijital AVM mantığına sahip, çevreyi koruma, gıda israfını önleme, yerel esnafı destekleme ve tüketiciye sağlıklı gıda ve ürünleri hızla ulaştırma amacıyla hizmet verdiğini kaydetti. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da, şirket kurucu ortakları Akpınar ve Şahin'ni tebrik edip Aliağa'da esnafı güçlendirecek, vatandaşlara sağlıklı gıda ve ihtiyaç ürünlerini ulaştıracak olan projenin hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından canlı yayında uygulama üzerinden kahve sipariş edilerek, davetlilere dağıtıldı.

    Toplantı esnasında telefon ile uygulama üzerinden verilen kahve siparişleri salona hızla ulaşıp misafirlere dağıtılarak sürpriz yapıldı.

    ALİAĞA (İzmir), (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow