hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altay'da hedef ilk 2

    Altayda hedef ilk 2
    expand

    Altay'da hedef ilk 2

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da sportif direktör Murat Uluç, 19 Haziran'da yeniden başlayacak lige ilk 2 hedefiyle hazırlandıklarını söyledi.
    Koronavirüs sürecinde futbolcuların motivasyon kaybı yaşamadığını ifade eden Murat Uluç, "Herkes tam konsantre, çok iyi motive olmuş durumda. Ligin başlayacağı günü iple çekiyoruz. İddialıyız. Akhisarspor maçını 3 puanla geçersek ki geçeceğimize eminim, ilk 2 için çok şanslı oluruz. Kalan 6 haftada rakiplerimizle final maçları oynayacağız. Kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz. İlk maçı galibiyetle geçmek çok önemli" diye konuştu.

    "TAKIMIN HAVASI YERİNDE"
    Önceliklerinin Play-Off'u garantilemek olduğunu ancak ilk 2 şanşlarının da sürdüğünü dile getiren Uluç, "Üç puanlık sistemde ilk 2 ile aramızdaki 4 puanlık fark bir anda kapanabilir. Bizim gibi ilk 2'ye aday rakiplerimiz var. Akhisarspor, Adana Demirspor ve Erzurumspor'la final maçları oynayacağız. Kendimizi şanlı görüyorum. Çocukların çalışmasından, azim memnunuz. Hepsi üst düzeyde çalışıyor. Takımın havası yerinde, çok ümitliyim" ifadelerini kullandı.
    Murat Uluç, tam kadro çalışmaların sürdüğünü ve kalan haftalara sakatlık yaşamadan girmeyi ümit ettiklerini sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow