hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çalkaya, engelli çocukları unutmadı

    Başkan Çalkaya, engelli çocukları unutmadı
    expand

    Başkan Çalkaya, engelli çocukları unutmadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Balçova'da yaşayan engelli vatandaşlar için her yıl düzenlenen engelsiz parti, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl yapılamadı. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çankaya, hediyeler alarak ekibi ile birlikte engelli çocukları tek, tek ziyaret etti.

    Balçova'nın geleneği haline gelen Engelsiz Yeni Yıl Partisi, bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle yapılamadı. Salgın ve kısıtlamalar nedeniyle daha çok zorlanan engelli çocukları sevindirmek isteyen Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, ilçede yaşayan 130 çocuk ve genç için hediyeler aldırdı. Balçova Belediyesi Engelli Hakları Masası görevlileri ile birlikte kapı, kapı gezen Başkan Çalkaya, hediyelerini vererek sağlıklı ve güzel bir yıl diledi.

    Engellilerin salgın döneminde çok zorlandığını ifade eden Başkan Fatma Çalkaya “Çok zor günlerden geçiyoruz. Engelli çocuğu olan aileler bu zorluğu daha fazla hissediyor. Her yıl yaptığımız engelsiz partiyi çocuklarımızın heyecanla beklediğini biliyorum. Ama ne yazık ki bu sene partimizi yapamadık. Biz de onları bir nebze olsun sevindirmek için kendilerine hediyelerimizi ulaştırdık. Umarım 2021'de sağlıklı ve güzel günlere bir an önce kavuşuruz” dedi.

    İZMİR (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow