hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Engelsiz Parti'yle yeni yılı erken karşıladılar

    Engelsiz Partiyle yeni yılı erken karşıladılar
    expand

    Engelsiz Parti'yle yeni yılı erken karşıladılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA) - İZMİR'in Balçova ilçesinde yaşayan engelliler için yeni yıl partisi düzenlendi. 'Engelsiz Parti' adıyla düzenlenen etkinlikte engelliler ve aileleri gönüllerince eğlendi.
    Balçova Belediyesi tarafından ilçede yaşayan engelliler için sayılı günler kalan yeni yıl öncesinde 'Engelsiz Partisi' düzenledi. Belediyenin Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ndeki partiye, yine belediyenin Engelsiz Halk Oyunları ekibindeki gençler, Engelsiz Şekerleme Projesi'ne katılıp, çeşitli süs eşyaları ve şekerleme üretip para kazananlar ile çok sayıda engelli ve aileleri katıldı. Şapkalarını ve gözlüklerini takan gençler müzik eşliğinde Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve Belediye Meclis üyeleri birlikte dans edip, oyunlar oynayarak gönüllerince bir yılbaşı kutlaması yaptı. Hep birlikte yeni yıl pastasını kesen gençlere yeni yıl hediyeleri verildi.
    Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, "Hayatımda kutladığım en güzel yılbaşı partileri sizlerle birlikte kutladığım partiler. Sizleri çok seviyorum çünkü sizleri birer evladım gibi görüyorum" dedi. Gençlerin ailelerine de seslenen Başkan Çalkaya, "Sizlerin azmi önünde saygıyla eğiliyorum. Çünkü sizin azminiz çocuklarımızın hayata bağlanmasını sağlıyor. Biz de Balçova Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da koşulsuz bir şekilde sizlere destek olacağız" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow