hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayraklı Belediyesi'nden personeli sevindiren açıklama

    Bayraklı Belediyesinden personeli sevindiren açıklama
    expand

    Bayraklı Belediyesi'nden personeli sevindiren açıklama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAYRAKLI Belediye Başkanı Serdar Sandal, zorlu pandemi sürecinde özverili çalışma sergileyen personele teşekkür ederek belediye çalışanlarının maaş, bayram ikramiyesi, erzak ve giyim yardımlarının bayram öncesi ödeneceğini açıkladı.
    Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, açıklama yaptı. Ramazan Bayramına pandemi, felaketler ve küresel ekonomik zorlukların gölgesinde, tam kapanma sürecinde girildiğine dikkati çeken Serdar Sandal, belediye çalışanlarının rahat bir bayram geçirmesini sağlayı hedeflediklerini aktaran Sandal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerinde işçilerle paylaştığı şekilde, belediye personelin maaşları, bayram ikramiyeleri, erzak ve giyim yardımlarının10 Mayıs Pazartesi günü hesaplarına yatırılacağını duyurdu.
    Başkan Sandal, belediye çalışanlarının yaşanan olyumsuzluklarda özveriyle çalıştığına vurgu yaparak "Zorlu şartlarda elinden gelenin fazlasını yapan her arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Çalışanlarımızın her zaman yanında olacağız. Bizim 'yanında olmak' söyleminden anladığımız; emekçi kardeşlerimizin temel hak ve hukukuna sahip çıkmaktır. Önce çalışanın parasını ödeyip, sonra tüccarın parasını ödemektir. Biz ne kadar israfı önler, tasarruf sağlarsak o kadar güçlü oluruz ve sosyal haklarımızla ilgili artılar elde ederiz, kentimize de daha çok hizmet ederiz. Bu vesileyle Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım. Ülkemize huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini dilerim" ifadesini kullandı.

    İZMİR, (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow