hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayraklı Mandolin Orkestrası'ndan 'Yaza Merhaba' konseri

    Bayraklı Mandolin Orkestrasından Yaza Merhaba konseri
    expand

    Bayraklı Mandolin Orkestrası'ndan 'Yaza Merhaba' konseri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, belediyenin Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Çalışanları Yardımlaşma Vakfı (TOBAV) iş birliği ile hayata geçirdiği Bayraklı Mandolin Orkestrası, 'Yaza Merhaba' konseri verdi. Konserde, vals, tango, napoliten, sirtaki ve film müzikleri seslendirildi. Geceye, dünyaca ünlü Şef Gürer Aykal da katıldı.

    Bayraklı Belediyesi Mandolin Orkestrası, Tarihi İZDOB Elhamra Sahnesi'nde 'Yaza Merhaba' konseri verdi. Şef Lalecan Özay Muzaffer yönetimindeki konserin solistliğini Soprano Ayşe Şener Özmen yaptı. Konserde, vals, tango, napoliten, sirtaki ve film müzikleri seslendirildi. Geceye Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, eşi Aylin Sandal, orkestranın sanat yönetmeni ve dünyaca ünlü Şef Gürer Aykal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, TOBAV İzmir Şube Başkanı Hale Gökalp Sezer ve çok sayıda sanatsever katıldı.
    Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Belediye bünyemizde TOBAV iş birliğiyle 'Mandolin Orkestrası'nı yeniden bir araya getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Büyüyerek, mandolini her kesime sevdirerek yolumuza ve konserlerimize devam edeceğiz" dedi.
    TOBAV İzmir Şube Başkanı Hale Gökalp Sezer de "Mandolini herkese sevdirmek istiyoruz. Ana hedefimiz çocuklar ve gençler. Umudumuz sizlersiniz" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow