hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayraklı'da annelere özel festival

    Bayraklıda annelere özel festival
    expand

    Bayraklı'da annelere özel festival

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA) - İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, 'Anneler Günü' etkinlikleri kapsamında 'Anne Kalbi Festivali' düzenlendi. İlk kez düzenlenen festival, yüzlerce anneyi, eğlenceli etkinliklerde bir araya getirdi.

    Bayraklı Belediyesi'nin Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Kadın Gücü Derneği iş birliğiyle Bayraklı Sahili'nde 'Anne Kalbi Festivali' düzenledi. İlk kez düzenlenen festival renkli görüntülere sahne oldu. Festivale Bayraklılı annelerin yanı sıra Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, eşi Aylin Sandal, meclis üyeleri, Kadın Gücü Derneği Bayraklı Şube Başkanı Zehra Ongun katıldı. Festival kapsamında stantlar kuruldu. Anneler için çeşitli çekilişler yapılıp, sürpriz hediyeler verildi. Düzenlenen atölyeler ve konserler ile annelere keyifli anlar yaşatıldı. Festivalin yarın da devam edeceği bildirildi.
    Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Anneler günü nedeniyle bir arada olmak, sizlerle bu mutluluğu paylaşmak bizim için son derece önemli. Daha çok eğlenip, güldüğümüz güzel günlerde Bayraklı'da hep bir arada olacağız" dedi.
    Kanın Gücü Derneği Bayraklı Şubesi Başkanı Zehra Ongun da "Dernek olarak bu festivali bir başlangıç yaparak büyütmeyi, geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Sizinle yaşamı paylaşmayı, kucaklaşmayı, gönüllerde buluşmayı istiyoruz. İyi ki varsınız" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow