hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayraklı'da Belediye'den evlere ekmek servisi

    Bayraklıda  Belediyeden evlere ekmek servisi
    expand

    Bayraklı'da Belediye'den evlere ekmek servisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, Belediye, koronavirüs salgını nedeniyle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında vatandaşların sıkıntı yaşamaması için İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Ekmek Fabrikası aracılığıyla ilçe sakinlerine ekmek dağıtıyor. Öncelik hasta ve 65 yaş üzeri kişilere verilirken hafta sonu boyunca toplam 3 bin 500 ekmek dağıtılacağı bildirildi.

    Uygulama kapsamında, Bayraklı Belediyesi'nin 0 232 477 20 00 numaralı telefonunu arayan vatandaşlar, halkla ilişkiler birimine ekmek ihtiyaçlarını bildirerek, adreslerini yazdırabiliyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli ve zabıta ekipleri de, öncelikle hastalar ve 65 yaş üstü vatandaşlar olmak üzere sokağa çıkamayanlara ekmek dağıtıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan yasak nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için 24 mahallede çalışmalar sürerken, ekmek dağıtımı da talepler doğrultusunda hafta sonu boyunca devam edecek. Hafta sonu boyunca İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Ekmek Fabrikası aracılığıyla 3 bin 500 ekmek dağıtılacağı bildirildi.

    Bayraklı Belediyesi'nin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ve alınan tedbirlerle bugünlerin üstesinden dayanışmayla gelineceğini vurgulayan

    CHP'li Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Evlerinde kalsınlar ve yasak süresi boyunca belirlenen kurallara uysunlar. Biz, bu süreçte vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow