hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayraklı'da Belediye'den ramazan boyunca her gün 500 kişiye dört çeşit

    Bayraklıda Belediyeden ramazan boyunca her gün 500 kişiye dört çeşit
    expand

    Bayraklı'da Belediye'den ramazan boyunca her gün 500 kişiye dört çeşit

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, dayanışma ve bereket ayı olan ramazanda, Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç sahibi günde ortalama 500 kişiye dört çeşit yemekten oluşan 'ramazan menüsü' ulaştırıyor.

    Koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal yardımlara hız veren Bayraklı Belediyesi, ramazan ayının ilk gününden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece gündüz ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan ekipler, gıda kolisi ve ramazan menüsü dağıtıyor. Dört çeşit yemekten oluşan ramazan paketinde çorba, 1 etli ana yemek, pilav ya da makarna, ekmek, su, hurma ve tatlı yer alıyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek uygulama kapsamında her gün ortalama 150 haneyi ziyaret ederek, 500 kişiye ulaşan ekipler, ramazan menülerini ulaştıracak.  Ayrıca ramazan ayı boyunca 10 bin kişilik iftar paketi dağıtacak.

    Öte yandan ihtiyaç sahibi aileleri titizlikle belirleyerek, bu zor günlerde kimseyi incitmeden, kırmadan yardımlarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, dar gelirli ailelere ayrıca erzak kolileri dağıtmaya da devam ediyor.

    İZMİR, (DHA)

     FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow