hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayraklı'da sosyal mesafeli 1 Mayıs kutlaması

    Bayraklıda sosyal mesafeli 1 Mayıs kutlaması
    expand

    Bayraklı'da sosyal mesafeli 1 Mayıs kutlaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAYRAKLI Belediye Başkanı Serdar Sandal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla fen işleri şantiyesinde işçilerle bir araya geldi.

    Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün Doğançay'daki şantiyesinde düzenlenen programa Başkan Sandal ve belediye işçileri katıldı.

    Zor bir süreçten geçildiğini hatırlatan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bu süreç; dayanışmayla bu yüklerin altından kalkacağımız, omuz omuza vereceğimiz, toplumun bütün katmanlarının mücadele içinde olduğu bir süreç. Geldiğimiz nokta itibarıyla pozitif bir hava esiyor ancak bunu gevşetmemek lazım. Sağlık Bakanlığının açıklamalarını ciddiye alın. Çünkü sağlık teşkilatında emek veren binlerce doktorumuz, hemşiremiz, hasta bakıcımız, sağlık çalışanımız gece gündüz çalışıyor, ailelerini görmüyorlar. Bugün bir mücadeleden söz etmek gerekiyorsa önce onlardan sonra da belediye çalışanlarından ve diğer kamu çalışanlarının emeğinden söz etmek lazım. Bizim üzerimize düşen; vatandaşımız adına bu süreci doğru yönetmek" diye konuştu.

    Salgın dolayısıyla gece gündüz hizmet veren personeli de unutmayarak, sahada görev yapan çalışanlara yönelik hediye çeki verilmesiyle ilgili hazırlık yapıldığını aktaran Sandal, "Sahadaki arkadaşlarımıza küçük bir sürprizimiz olacak. Hediye çeki dağıtmakla ilgili bir planımız var. Konuyla ilgili arkadaşlarımız hazırlıklarını yapıyor" dedi.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow