hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayraklı’nın parklarına modern dokunuş

    Bayraklı’nın parklarına modern dokunuş
    expand

    Bayraklı’nın parklarına modern dokunuş

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-BAHAR aylarının gelmesi ile birlikte ilçe genelindeki parklarda bakım ve revizyon çalışmalarına hız veren İzmir Bayraklı Belediyesi, son üç yılda 15 yeni parkı vatandaşların kullanımına sundu. Bu süreçte 69 park da baştan sona revize edilerek yenilendi. Belediye Başkanı Serdar Sandal "Çocuklarımızın güvenle oynayacağı, ailelerin huzur içinde zaman geçireceği modern ve yeşili oranı yüksek parklar yaratıyoruz" dedi.
     
    Bayraklı Belediyesi, ilçe genelindeki modern parkların sayısını artırmak ve mevcut alanları revize etmek için sürdürdüğü çalışmaları hızlandırdı. 24 mahalledeki tüm parklarda bakım ve onarımlarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 15 yeni parkı Bayraklı’ya kazandırdı. Toplam 69 parkta ise baştan sona revizyon yapıldı. Oyun grupları, spor aletleri, kauçuk zeminler ve kent mobilyaları modernize edildi, yeşil alan oranı artırıldı. Aralıksız devam eden çalışmalar, ailelerde ve çocuklarda da memnuniyet yarattı.

    'BAYRAKLI’DA HER MEVSİM BAHAR'
    Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Yeşil alan oranı, nitelikli oyun grupları ve kent mobilyaları ile Bayraklı’nın her köşesine modern parklar kazandırıyor, mevcut olanları ise baştan sona yeniliyoruz. Çocuklarımız ve tüm yurttaşlarımız, Bayraklı’da her mevsim baharı yaşasın diye, var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın nefes alabileceği, sosyalleşebileceği ve çocuklarımızın huzurla, güvenle oyunlar oynayabileceği yeni alanlar oluşturmaya devam edeceğiz" dedi.
    (DHA)

    FOTOĞRAF

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow