hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bergama Belediyesi'nden koronavirüs denetimi

    Bergama Belediyesinden koronavirüs denetimi
    expand

    Bergama Belediyesi'nden koronavirüs denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, semt pazarları ve ilçe merkezindeki iş yerlerinde koronavirüs önlemlerine ilişkin denetimlerde bulundu.

    Zabıta ekipleri, Perşembe ve Göçbeyli Pazarı ile ilçe merkezindeki iş yerlerinde HES Kodu sorgulaması ve maske kontrolü yapıp vatandaşlara kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Ekipler ayrıca satılan ürünlerin üzerinde etiket olup olmadığını da kontrol etti.

    "HEMŞEHRİLERİMİZİN BİZE YARDIMCI OLMASINI BEKLİYORUZ"

    Koronavirüs tedbirlerinin İçişleri Bakanlığı genelgeleri, İl ve İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararları doğrultusunda uygulanmaya devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Pandeminin ilk gününden bu yana her alanda ekiplerimiz ile tüm tedbirleri alıyor, çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Pazar yerlerinde toplum sağlığı için kontroller yaparak, hemşehrilerimize kurallara uymaları noktasında sürekli uyarıda bulunuyoruz. Bu günleri hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağız. Hemşehrilerimizden kurallara uymaları noktasında bize yardımcı olmalarını bekliyoruz" dedi.

    İZMİR (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow