hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bergamalı çocuklar Doğal Yaşam Parkı'nı gezdi

    Bergamalı çocuklar Doğal Yaşam Parkını gezdi
    expand

    Bergamalı çocuklar Doğal Yaşam Parkı'nı gezdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin Bergama ilçesinde kurduğu 'Gezici Çocuk Dünyası Tırı'nda eğitim alan minik öğrenciler, Sasalı'daki İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı gezerek resimlerini çizdikleri hayvanları yakından görme fırsatı buldu.

    İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü 'Gezici Çocuk Dünyası Projesi', çevre ilçelerde yaşayan ailelerin çocuklarına okul öncesi eğitim fırsatı sunuyor. Çocuklar, mahallelerine gelen eğitim tırında anaokulu öğretmenleri eşliğinde pek çok şey öğrenirken, aileler de çocuk eğitimi konusunda bilinçlendiriliyor. Minik öğrenciler, düzenlenen gezilerle farklı yerleri görme imkanı da buluyor.

    Büyükşehir Belediyesi'nin son olarak Bergama'nın Fatih Mahallesi’nde düzenlediği eğitim programından yararlanan çocuklar, İzmir Doğal Yaşam Parkı gezisinde unutulmaz saatler yaşadı. Anneleriyle birlikte parka gelen minikler, resimlerini çizdikleri hayvanları yakından görme fırsatı buldu. Büyük bir şaşkınlıkla çevreyi gezip hayvanlarla ilk kez karşılaşan miniklerden en büyük ilgiyi gören, dev cüsseli filler oldu.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow