hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Naldöken kapalı pazaryerine kavuştu

    Naldöken kapalı pazaryerine kavuştu
    expand

    Naldöken kapalı pazaryerine kavuştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Bornova ilçesinde, belediye Nadöken Mahallesi'ndeki kapalı pazaryeri sorununu çözdü.  Düğün salonu olarak da kullanılabilen pazaryerinin yanında bir de Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi yapılarak hizmete açıldı, buradaki parkta yeniden düzenlenip yürüyüş ve spor alanları eklendi. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Özkanlar'da 5'i bir yerde konseptiyle açtığımız pazaryeri gibi bu proje de yıllardır bekleniyordu. Yanına bir de Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi yaparak hizmete açtık. Vatandaşlarımızın memnuniyeti her şeyden önemli”  dedi.

    Bornova Belediyesi Özkanlar'ın ardından Naldöken'deki pazaryeri sorununu da çözdü. Bornova Belediyesi'nin vatandaşların talepleri doğrultusunda projelendirip, kısa sürede yapımını tamamlayarak hizmete açtı. Bölge sakinleri, hemen yanına 150 metrekarelik Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi de yapılan pazaryerini düğün salonu olarak da kullanabiliyor. 1200 metrekare kapalı alana sahip Naldöken Mahallesi Pazaryeri'nde yine 1.200 metrekarelik açık otopark alanı ve 70 metrekarelik zabıta odası bulunuyor. Uzun yıllar açık alanda hizmet veren pazar alanını kullanan mahalle sakinleri ve esnaf kapalı alanda, daha modern koşullarda alışveriş yapmanın rahatlığını yaşıyor. Çarşamba günleri hizmet veren 108 tezgahlı pazaryerinİn, pazar kurulan günler dışında düğün salonu olarak da kullanılabildiği belirtildi.

    Bornova Belediyesi'nin 8'incisin açtığı merkezlerden biri olan Naldöken Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi, hafta içi 5 gün hizmet veriyor. Merkez, bölgede yaşayan 3-6 yaş arası çocukların uzman eğitimciler eşliğinde kaliteli zaman geçirmesine, annelerinin de gündelik işlerini yapma ve kendilerine zaman ayırmaları için imkan sağlıyor.

    Kapalı pazaryeri ile Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi'nin Naldöken Mahallesi'nin önemli bir ihtiyacını karşıladığını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Özkanlar'da 5'i bir yerde konseptiyle açtığımız pazaryeri gibi bu proje de yıllardır bekleniyordu. Naldöken'deki modern pazaryerini mahalle sakinlerimizin hizmetine sunarken, çocuklarımız ve anneleri için çocuk oyun ve aktivite merkezi de açtık. Pazar yerine bitişik olan parkımızı da yeniden düzenleyerek içine yürüyüş ve spor alanları ekledik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti her şeyden önemli" dedi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow