hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Üreten kadınlardan Başkan Atila'ya teşekkür yemeği

    Üreten kadınlardan Başkan Atilaya teşekkür yemeği
    expand

    Üreten kadınlardan Başkan Atila'ya teşekkür yemeği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BORNOVA Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi'nin üyesi kadınlar, yemekte buluştukları Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya teşekkür etti.

    Bornova Belediyesi'nin öncülüğünde 2015 yılında kurulan Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi'ne üye olan kadınlar, Büyük Park'ta Bornova Belediyesi'nce kendilerine tahsis edilen alandaki yemekte, Başkan Atila ile biraraya geldi. Kadınların evlerinde yaptığı birbirinden güzel lezzetlerin süslediği sofrada konuşan Kooperatif Başkanı Hürriyet Yıldız, Olgun Atila'nın kendilerinin önünü açtığını belirterek, "Olgun Başkan sadece kooperatifin kuruluşuna öncülük etmekle kalmadı. Geride kalan süreçte daha büyüyüp gelişmemiz için her türlü desteği verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

    Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise Bornova'da 5 yıllık görev süresi boyunca özellikle kadınlara, çocuklara, yaşlılara ve engellilere pozitif ayrımcılak yaptıklarını belirterek, "Özellikle kadınlarımızın iş ve sosyal hayatın içerisinde olması için çaba harcadık. Onların üreterek kendilerine olan güvenlerini daha da arttırmalarını istedik. Bugün gelinen noktada başarılı olduğumuzu hep birlikte görüyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devam etmesini diliyorum" diye konuştu.

    EMEKLERİ KAZANCA DÖNÜŞÜYOR

    56 üyesi bulunan Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi, Bornova Belediyesi'nin Büyükpark içerisinde tahsis ettiği ettiği binada, üretici kadınların emeklerini kazanca dönüştürüyor. Kooperatif üyesi kadınlar, el emeği ürünlerini kooperatif aracılığı ile vatandaşlara ulaştırıyor. Festival, fuar ve özel alışveriş günleri gibi organizasyonlara katılan Kooperatif, yurt dışından bile sipariş alıyor.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow