hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bornova'ya milli gurur

    Bornovaya milli gurur
    expand

    Bornova'ya milli gurur

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İZMİR, (DHA)

    ALT yaş gruplarında son üç yılda bir Türkiye Şampiyonluğu, iki Türkiye üçüncülüğü kazanan Bornova Belediyespor Hentbol Şubesi, milli takımlara verdiği oyuncularla büyük gurur yaşadı. Yeşil-beyazlı oyunculardan Esra Söğüt, Zara Sidal Zengin, Nazlı Güner ve Benginur Nişancı, U17 Yıldız Kız Hentbol Milli Takımı'na çağrıldı. Başarılı sporcuları yetiştiren Bornova Belediyespor Antrenörü Arzu Gerçek ise U-19 Kadın Milli Hentbol Takımı'nda görev aldı. 

    Milli takımın Ankara'daki kampına katılan 4 genç oyuncu, 3-11 Ağustos 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 17 Yaş Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2. Klasman müsabakalarında ay-yıldızlı forma için ter dökecek. Antrenör Arzu Gerçek de U-19 Kadın Milli Hentbol takımının 15-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında Litvanya'da katılacağı Avrupa Şampiyonası 2. klasman maçlarında görev başında olacak.

    Atila: "Sporcularımız bizleri gururlandırıyor"

    Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bornova'ya Milli gurur yaşatan tüm sporculara ve antrenörlere teşekkür ediyorum. Belediye olarak asıl amacımız; geleceğin sporcularını yetiştirmek ve daha çok insanımıza daha iyi şartlarda spor yaptırmak olsa da böylesi başarılar göğsümüzü kabartıyor. Hepsini tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow