hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'de Buca İlçe Başkanı'ndan birlik mesajı

    CHPde Buca İlçe Başkanından birlik mesajı
    expand

    CHP'de Buca İlçe Başkanı'ndan birlik mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR'de CHP'nin Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir'in, listelerin seçim kuruluna verilmesine kısa bir süre kala değiştirilerek yerine Erhan Kılıç'ın aday gösterilmesinin ardından başlayan tartışmalar sürerken, İlçe Başkanı Kasım Akdağ'dan, "Tartışmalar artık sonlandırılsın" çağrısı geldi. Akdağ, yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını belirterek, birlik olunmasının önemine değindi.

    CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, ilçede Suat Nezir'in adaylığının geri çekilerek yerine Erhan Kılıç'ın gösterilmesinin ardından başlayan tartışmaları değerlendirdi. Akdağ, "Öncelikle bırakın adayın kendisini, hiç bir parti son gün böyle bir değişim istemez. Bu durum bizler için de sürpriz oldu ama Cumhuriyet Halk Partisi kültürü gereği, genel merkezimizin aldığı bu karara saygı duymalıyız" dedi.

    Suat Nezir'in partinin önemli değerlerinden olduğunu vurgulayan Kasım Akdağ, tartışmaların artık sonlandırılmasını istedi. 2009 yerel seçimlerinden itibaren CHP'nin Buca'da iktidar olduğunu ifade eden Akdağ, "Adayımız, Erhan Kılıç'dır. Partimin iktidarını sürdürmek ve partimizin yerelde iktidar bayrağını yeniden dalgalandırmak adına, ilçe örgütü olarak bütün gücümüzle çalışacağız. Şimdi bir olma, birlik olma ve birlikte yol alma zamandır" dedi.

    Umut KARAKOYUN / İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow