hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'li Batur Konak projelerini tanıttı

    CHPli Batur Konak projelerini tanıttı
    expand

    CHP'li Batur Konak projelerini tanıttı

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABDÜL BATUR'UN SEÇİM MANİFESTOSU

    CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur'un, seçilmesi halinde uygulamaya koyacağını açıkladığı 9 maddelik seçim manifestosu şöyle:

    1- Konak'taki yeni yapılar ile yapılaşmalar özenle ve mahalle kültürünü yaşatan şehrin dokusuna zarar vermeyecek biçimde planlanacak.

    2- Konak'ın tarihi mirası ve kültürünü ortaya çıkaracak şekilde planlamalar yapılacak.

    3- Konak için yapılacak dijital uygulamalar ile teknolojinin imkanlarından faydalanılarak her kesime ulaşılması sağlanacak.

    4- Konak'ta sağlıklı yaşamın yaygınlaştırılması ve çevre bilincinin oluşturulması, belediye hizmetleriyle canlı veya cansız tüm varlıklarla uyum içinde çalışılacak.

    5- Doğrudan insana dokunan belediyecilik anlayışı ile her zaman ulaşılabilir, kolay erişilebilir bir başkanlık ve yönetim anlayışı benimsemek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    6- Konak'ı ilgilendiren tüm kararlar yine Konak'ta yaşayan insanların görüşleri alınarak sonuca bağlanacak. Paylaşım esas alınacak.

    7- Belediyenin kaynaklarını doğru, etkin ve efektif olarak vatandaşın yararına kullanılacak şekilde planlamalar yapılacak.

    8- Her alanda Konaklının hayat kalitesini yükseltecek şekilde, kültür ve ekonomi başta olmak üzere düzenlemeler yapılacak.

    9- Değerlerine ve yaşantısına müdahale edilmeyecek özgür bir kent yaratılacak.

    İZMİR, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow