hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çiğli'de kadınlara dijital okuryazarlık semineri

    Çiğlide kadınlara dijital okuryazarlık semineri
    expand

    Çiğli'de kadınlara dijital okuryazarlık semineri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Çiğli ilçesinde, Belediye tarafından kadınların yeni medya ortamını etkin bir şekilde kullanması ve içerik okuması yapabilmesi amacıyla 'Dijital Okuryazarlık Semineri' düzenlendi.

    Çiğli Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 'Dijital Okuryazarlık Semineri'  düzenlendi. Prof. Dr. Nermin Abadan Unat Kadın Yaşam Merkezi'ndeki seminere kadınlar yoğun ilgi gösterdi. İki gün süren seminerde,  kadınların yeni medya ortamını etkin bir şekilde kullanması ve içerik okuması yapabilmesi hedeflendi.  Seminerde kadınlara, yeni medya ortamında ulaşılabilecek hizmetlerle ilgili teorik ve pratik eğitim verildi. Yeni medya ortamının taşıdığı risk ve tehlikeler hakkında bilgilendirme de yapıldı.

    "HEFİMİZ, HER ALANDA GÜÇLÜ KADIN"
    Kadınlara yönelik başlatılan dijital okuryazarlık eğitimi hakkında değerlendirmelerde bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "Yeni medya ortamının insan hayatına sağladığı kolaylıklardan Çiğlili kadınların da yararlanmasını istkedik. Seminerde, kadınların yeni medya ortamını bilinçli olarak kullanabilmelerine yönelik bilgilendirmeler yapıldı. Kadınların ilgisi bizleri mutlu etti. Çiğli Belediyesi olarak, kadınların hayatın her alanında güçlü bir şekilde yer alması adına hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.
    (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow